4Daagse

U kunt uit twee afstanden kiezen:

6 en 12 kilometer

Wandelvierdaagse 2022 deelnemers informatie

Uitnodiging

Beste wandelliefhebber,

De Stichting Wandelvierdaagse Beesel organiseert dit jaar weer de Beeselse wandelvierdaagse.

In deze e-mail wil ik je daar graag over informeren.

Wandelvierdaagse Beesel

De Stichting Wandelvierdaagse Beesel organiseert van dinsdag 14 tot en met vrijdag 17 juni voor de 27e keer de Beeselse wandelvierdaagse.

Na 2 jaar op rij uitstel door Covid-19 is het eindelijk weer mogelijk om op pad te gaan. Voor het lichamelijke, maar ook en vooral het mentale en sociale welzijn van de mens is het belangrijk dat we het ‘normale’ leven weer op kunnen pakken.

De tochten beginnen en eindigen op Sport- en Spelcentrum de Solberg.

De afstanden zijn 6 en 12 kilometer.

Het inschrijfgeld bedraagt € 4,- voor een dagtocht en € 10,- voor de vierdaagse. Wie zich op maandag 13 juni tussen 19.00 en 20.00 uur tijdens de voorintekening voor de vierdaagse opgeeft, betaalt € 7,50. Kinderen onder de 12 jaar kunnen voor € 1,50 een dag en voor € 5,- vier dagen op pad gaan.

Wandelaars kunnen zich op dinsdag van 17.30 tot 19.00 uur in de kantine van Sport- en Spelcentrum de Solberg ook nog voor de vierdaagse en van dinsdag tot en met vrijdag op dezelfde tijden voor een dagtocht aanmelden.

Online inschrijven is eveneens mogelijk. Dat kan tot woensdag 8 juni voor € 7,50 via de rubriek inschrijven en contact.. Het bestuur van de Stichting Wandelvierdaagse Beesel geeft hier de voorkeur aan.

De Beeselse wandelvierdaagse wordt op vrijdag 17 juni met een feestavond met een gratis loterij afgesloten. Joekskapel de Dorsvlaegels uit Reuver zorgt dan voor de muzikale omlijsting.

‘Beesel dôrpke aan de Maas’ heeft veel charme. Als voorbeelden geef ik het natuurschoon in Rijkel en de Walsberg, fraaie monumenten zoals kasteel Nieuwenbroeck en molen De Grauwe Beer en keramische kunstwerken, waar Beesel rijk aan is.

Ik hoop dat de wandeling(en) goed in de smaak vallen. Geniet ervan!

Met vriendelijke groeten,

Jo Mullenders,

voorzitter Stichting Wandelvierdaagse Beesel

  1. -De Stichting Wandelvierdaagse Beesel is bij de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) aangesloten
  2. -Deelname aan de Beeselse wandelvierdaagse is op eigen risico.

De wandelroutes zijn duidelijk gemarkeerd en er zijn op de routes voldoende rust- en verzorgingsplaatsen ingericht. Dagelijks dient u vóór aanvang van de wandeling uw startkaart bij het start- en finishbureaul te laten registreren. Na de wandeling kunt u uw wandelkaart hier ook weer laten registreren. Ook kunt u bij het start-/finishbureau de wandelboekjes laten afstempelen.